In 2016 starten nog de volgende opleidingen!

In 2016 starten nog de volgende opleidingen:

Onze Q-keurmerk geaccrediteerde cursussen en opleidingen worden gemiddeld beoordeeld met een 9,1!

2 daagse cursus Praktijkmanagement

Moderne tandartspraktijken zijn goed georganiseerde bedrijven. Doet de tandarts het allemaal alleen? Nee! Steeds vaker laten tandartsen zich ondersteunen door praktijkmanagers. Deze medewerkers vervullen een spilfunctie in het bedrijf.

Het past dan ook bij M2 academy dat wij in 2016 de cursus Praktijkmanagement aan ons cursus- en opleidingsprogramma mogen toevoegen.

Maak nu de beslissing en volg de cursus Praktijkmanagement bij M2 academy!

Met onze 30 jaar ervaring in bedrijfsvoering in de tandheelkunde zullen wij de belangrijkste kernpunten met jou delen. Je bent na het volgen van deze cursus een gelijkwaardig sparringpartner waarmee je samen met de praktijkhouder de praktijk naar een hoger niveau kan tillen.

1 daagse cursus Röntgen

Volgens de herziende richtlijnen tandheelkundige radiologie moet de tandartsassistent vanaf 2018 kunnen aantonen een additionele opleiding radiologie te hebben gevolgd.

Ben je volgens de reeds nieuwe richtlijnen aantoonbaar opgeleid voor het maken van röntgenfoto’s?!

M2 academy speelt tijdig in op deze ontwikkeling en biedt een gedegen theoretische en praktische opleiding die nodig is voor het toepassen van röntgenstraling in de tandheelkunde.

In deze cursus leert de ervaren tandartsassistent om op een verantwoorde wijze – onder begeleiding en verantwoordelijkheid van de tandarts – röntgenfoto’s te maken en te ontwikkelen.
Hierbij is praktijkoefening mogelijk met eigen instelapparatuur!

Met vragen kun je terecht bij onze cursuscoördinator met Daniëlle Signer, telnr. 070-3961027 of per mail: m2academy@m2tandartsen.nl.

Wij begroeten je graag binnenkort bij M2 academy!