Op 30 juni 2017 uw medewerker de cursus Praktijkmanagement afgerond of uw assistent op 1 juli 2017 aantoonbaar bekwaam in het maken van röntgenfoto’s

De volgende cursussen starten binnenkort bij M2 academy:

Praktijkmanagement
(29 en 30 juni 2017)
Röntgen 
(1 juli 2017)
Update Preventie Assistent
(9 september 2017)

Direct inschrijven


Cursus Praktijkmanagement (€1450,-)

Deze cursus leidt de beginnende en gevorderde praktijkmanager op professioneel en effectief om te gaan met de organisatorische ondersteuning van de praktijk. De cursus is geschikt voor praktijkmanagers, receptionisten en assistenten. Hij/zij leert als praktijkmanager het werk op een efficiënte en effectieve wijze in te vullen.
De praktijkmanager krijgt handvatten het team te ondersteunen om op een zeer klantgerichte manier en zonder stress het goed te organiseren op de werkvloer. Na het volgen van deze cursus is de praktijkmanager een volwaardig sparringpartner voor de praktijkhouder. De docent, Rolf van Mierlo, garandeert dat elke cursist met een schatkist vol tips en tricks naar huis gaat.

Afbeeldingsresultaat voor agenda icon grijs png  29 en 30 juni 2017

Klik hier voor meer informatie over de cursus Praktijkmanagement


Cursus Röntgen (€225,-)

Is de verplichte röntgen additionele opleiding voor uw assistent reeds geregeld?
Volgens de herziene richtlijnen tandheelkundige radiologie moet de tandartsassistent vanaf 2018 kunnen aantonen een additionele cursus radiologie te hebben gevolgd.
M2 academy speelt tijdig in op deze ontwikkeling en biedt een gedegen theoretische en praktische cursus die nodig is voor het toepassen van röntgenstraling in de tandheelkunde.

Afbeeldingsresultaat voor agenda icon grijs png  1 juli 2017

Klik hier voor meer informatie over de cursus Röntgen


Cursus Update Preventie Assistent (€395,-)
(extra: voedingsanamnese*, ergonomie en mondafwijkingen)

Deze cursus is bedoeld voor de Preventie Assistent die de kennis en vaardigheden wil updaten en opfrissen. De theorie stof wordt in een hoog tempo herhaald. Daarnaast worden als extra kennis de onderwerpen voedingsanamnese*, ergonomie en mondafwijkingen besproken. Na het volgen van deze cursus is de kennis geüpdatet en beschikt uw Preventie Assistent over extra kennis.

*NIEUW IN 2017:
De relatie voeding en mondgezondheid. De Preventie Assistent leert het geven van gerichte instructies na het beoordelen van een ingevulde voedingsanamnese.

Afbeeldingsresultaat voor agenda icon grijs png  9 september 2017

Klik hier voor meer informatie over de cursus Update Preventie Assistent


Voor meer inhoudelijke informatie of vragen kunt u terecht bij onze cursuscoördinator Daniëlle Signer, telnr. 070-3961027 of per mail: m2academy@m2tandartsen.nl.

Wij begroeten u en/of uw medewerker graag binnenkort bij M2 academy!

Met collegiale groet,

Jacqueline Strooband
Tandarts-Implantoloog
Manager M2 academy