Uw assistent in het voorjaar aantoonbaar bekwaam in het geven van anesthesie en/of het maken van röntgenfoto’s?

Wilt u werken of werkt u in een meerkamerconcept binnen de tandheelkunde?

Dan is het delegeren van werkzaamheden zoals het geven van anesthesie of het maken van röntgenfoto’s een vereiste. Na het volgen van de onze opleidingen en/of cursussen belooft M2 academy een aantoonbaar bekwame medewerker. De opgedane kennis is direct toepasbaar in de praktijk!


1-daagse cursus Röntgen
Datum: 6 april 2019
Kosten: € 225,-

Volgens de herziene richtlijnen tandheelkundige radiologie is het vanaf 2018 verplicht dat uw assistent aantoonbaar bekwaam is of een additionele cursus radiologie heeft gevolgd.

M2 academy biedt een gedegen theoretische en praktische cursus die nodig is voor het toepassen van röntgenstraling in de tandheelkunde.

Deze geaccrediteerde cursus wordt gemiddeld gewaardeerd met een 8,9!


2-daagse cursus Anesthesie
Start: 8 mei 2019
Kosten: € 945,-

Zoekt uw assistent meer uitdaging en wil hij/zij zich binnen de tandheelkunde verder ontwikkelen? Dan is deze cursus heel geschikt. Het programma is ontwikkeld voor de gemotiveerde assistenten met minimaal een jaar ervaring aan de stoel. In deze cursus leert de ervaren tandartsassistent om -onder begeleiding en verantwoordelijkheid van de tandarts- infiltratie- en geleidingsanesthesie te geven.

Deze geaccrediteerde cursus wordt gemiddeld gewaardeerd met een 9,4!


Heeft u vragen? Voor meer informatie zie onze website www.m2academy.nl of is onze cursuscoördinator Daniëlle Signer bereikbaar op telnr. 070-3691027.

Wij verwelkomen uw medewerker graag bij M2 academy.