6 april a.s. basiscursus Röntgen voor uw assistenten, 15 mei a.s. cursus Update Röntgen voor u en uw assistenten! Schrijf nu in!

*NIEUW!*
Cursus Update Röntgen
met parallel programma voor de tandarts én assistent
Kosten: € 195,-
Datum: 15 mei 2019 

———————
Voldoen u en uw medewerker(s) al aan de herziene nascholingseisen van februari 2018?

M2 academy biedt de cursus Update Röntgen aan voor u én uw medewerker!

Volgens het nieuwe besluit basisveiligheidsnormen stralingsbescherming (BBS) dient elke vijf jaar een tandarts (medisch deskundige) of medewerker die in opdracht van een tandarts tandheelkundige röntgenopnamen maakt te kunnen aantonen dat zijn/haar kennis over röntgenstraling up-to-date is.

Na het volgen van deze cursus is de kennis geüpdatet en voldoet de tandarts (medisch deskundige)/medewerker die in opdracht van een tandarts röntgenfoto’s maakt aan de nascholingseisen.
——————————————
Basiscursus Röntgen
Kosten: € 225,-
Datum: 6 april 2019 

———————
Wilt u werken of werkt u in een meerkamerconcept binnen de tandheelkunde? Dan is het delegeren van werkzaamheden zoals het maken van röntgenfoto’s een vereiste.

M2 academy biedt een gedegen theoretische en praktische cursus die nodig is voor het toepassen van röntgenstraling in de tandheelkunde.

Volgens de herziene richtlijnen tandheelkundige radiologie is het vanaf 2018 verplicht dat uw assistent aantoonbaar bekwaam is of een additionele cursus radiologie heeft gevolgd.

Na het volgen van de cursus belooft M2 academy een aantoonbaar bekwame medewerker. De opgedane kennis is direct toepasbaar in de praktijk!
——————————————
Zie voor meer informatie: www.m2academy.nl