Uw assistent in november aantoonbaar bekwaam in het geven van anesthesie of in december opgeleid tot Paro Preventie Assistent?

Wilt u werken of werkt u binnen de tandheelkunde met een meerkamerconcept? Of wilt u meer preventie werkzaamheden delegeren in uw praktijk?

Schrijf uw medewerker nu in voor de opleiding Paro Preventie Assistent (start: 1 november) en/of de cursus Anesthesie (start: 9 november)!

——————
• 8-daagse opleiding Paro Preventie Assistent
(voor uw Preventie Assistent om zelfstandig behandelingen uit te voeren bij patiënten met pockets tot 6 mm.)
Start: 1 november 2019
Kosten: € 3945,-

Nog 3 plekken beschikbaar!

Uit onze ervaring blijkt het van meerwaarde voor de praktijk om een Paro Preventie Assistent te hebben naast een Preventie Assistent en Mondhygiënist.

Na het volgen van deze opleiding heeft hij/zij voldoende kennis over de behandeling van parodontitis om patiënten in de recall-fase te begeleiden. De Paro Preventie Assistent kan zelfstandig behandelingen uitvoeren bij patiënten met pockets tot 6 mm.

Deze geaccrediteerde cursus wordt gemiddeld gewaardeerd met een 9,2!

——————
• 2-daagse cursus Anesthesie
(voor uw tandartsassistent en mondhygiënist om aantoonbaar bekwaam te zijn in het geven van anesthesie)
Start: 9 november 2019
Kosten: € 945,-

Nog 5 plekken beschikbaar!

Het delegeren van werkzaamheden zoals het geven van anesthesie is van toegevoegde waarde voor het werken in een meerkamerconcept. Na het volgen van de cursus Anesthesie bij M2 academy is uw medewerker aantoonbaar bekwaam, de opgedane kennis is direct toepasbaar in de praktijk!

Het programma is ontwikkeld voor de gemotiveerde assistenten met minimaal een jaar ervaring aan de stoel. In deze cursus leert de ervaren tandartsassistent om -onder begeleiding en verantwoordelijkheid van de tandarts- infiltratie- en geleidingsanesthesie te geven.

Deze geaccrediteerde cursus wordt gemiddeld gewaardeerd met een 9,4!

——————

Zie ook onze website www.m2academy.nl voor meer informatie over bovenstaande cursussen/opleidingen en ons overige aanbod, zoals Preventie Assistent, (Update) Röntgen, Update Preventie en Paro Preventie Assistent, Praktijkmanagement.

Onze cursuscoördinator Daniëlle Signer is bereikbaar op telnr. 06-12728253.

Wij verwelkomen uw medewerker graag bij M2 academy!