20 november a.s. cursus Update Röntgen voor de tandarts, mondhygiënist en tandartsassistent, 7 december a.s. basiscursus Röntgen voor de tandartsassistent! Schrijf nu in!

1-daagse cursus Update Röntgen
Voor tandartsen, mondhygiënisten én assistenten!
Datum: 20 november 2019
Kosten: € 195,-

Voldoen u en uw medewerker(s) al aan de herziene nascholingseisen radiologie?

M2 academy biedt de 1-daagse cursus Update Röntgen aan voor u én uw medewerker!

Volgens het nieuwe besluit basisveiligheidsnormen stralingsbescherming (BBS) dient elke vijf jaar een tandarts (medisch deskundige) of medewerker die in opdracht van een tandarts tandheelkundige röntgenopnamen maakt te kunnen aantonen dat zijn/haar kennis over röntgenstraling up-to-date is.

Na het volgen van deze cursus is de kennis geüpdatet en voldoet de tandarts (medisch deskundige) en/of uw medewerker die in opdracht van een tandarts röntgenfoto’s maakt aan de nascholingseisen.

——————

1-daagse basiscursus Röntgen
Voor assistenten
Datum: 7 december 2019
Kosten: € 225,-

Wilt u werken of werkt u in een meerkamerconcept binnen de tandheelkunde? Dan is het delegeren van werkzaamheden zoals het maken van röntgenfoto’s een vereiste.

M2 academy biedt een gedegen theoretische en praktische cursus die nodig is voor het toepassen van röntgenstraling in de tandheelkunde.

Volgens de herziene richtlijnen tandheelkundige radiologie is het vanaf 2018 verplicht dat uw assistent aantoonbaar bekwaam is of een additionele cursus radiologie heeft gevolgd.

Na het volgen van de cursus belooft M2 academy een aantoonbaar bekwame medewerker. De opgedane kennis is direct toepasbaar in de praktijk

——————

Zie ook onze website www.m2academy.nl voor meer informatie over bovenstaande cursussen/opleidingen en ons overige aanbod, zoals (Update) Preventie Assistent, (Update) Paro Preventie Assistent, Anesthesie en Praktijkmanagement.

Onze cursuscoördinator Daniëlle Signer is bereikbaar op telnr. 06-12728253.

Wij verwelkomen u en/of uw medewerker graag bij M2 academy!