NIEUWS!! 9 april live digitaal: theorie opleiding Preventie Assistent! ✨

NIEUWS!!

De opleiding Preventie Assistent van M2 academy gaat op 9 april live digitaal

Het interactieve en klassikale effect blijft hierdoor behouden!

In deze tijd waarin wij niet in de praktijk kunnen werken biedt M2 academy de theorie van de opleiding Preventie Assistent live digitaal aan.

Hierbij blijft de kwaliteit gegarandeerd en het klassikale effect behouden doordat er interactieve vragen gesteld kunnen worden.

Uw assistent kan vanaf 9 april a.s. de vier theorie dagen van de opleiding Preventie Assistent live interactief volgen en afronden met een live digitaal theorie examen. Het praktijkgedeelte vindt plaats op een nader te bepalen datum, ons streven is hierbij juni of juli (zaterdag en/of zondag). We kunnen hierin faciliteren omdat we beschikken over ons eigen opleidingsinstituut!

Wij denken met u mee:
U kunt meerdere assistenten tegelijk laten opleiden, wij bieden hierbij ook nog een staffelkorting op de theorie aan. Uw assistenten kunnen samen aan het theorie gedeelte deelnemen, en daarna als de praktijk weer toelaatbaar is bieden wij u data voor het praktijkgedeelte aan, dit zijn weekenddagen (zaterdagen en/of zondagen). U hoeft uw assistenten juist, als u ze straks na deze moeilijke periode weer optimaal wilt inzetten, niet (tegelijk) uit te plannen op de dagen dat uw praktijk open is.

Theorie:
Data: 9, 10, 16, 17 april 2020
Kosten bij inschrijving 1 cursist € 1000,- 
Kosten bij inschrijving 2-4 cursisten: € 900,- per cursist
Kosten bij inschrijving 5-10 cursisten: € 800,- per cursist

Praktijk:
Data: in het weekend! Worden z.s.m. bekend gemaakt zodra werken in de praktijk weer toelaatbaar is. Wij streven ernaar uw assistent voor de zomervakantie volledig te hebben opgeleid.  
Kosten per cursist: € 1500,-

Voordelen samengevat!

  • Omdat wij begrijpen dat u uw medewerker niet kan missen zullen de praktijkdagen in het weekend (zaterdag en/of zondag) plaatsvinden.
  • Uw assistent, die in deze tijd waarin ze voor u niet in de praktijk inzetbaar is, kan zich toch verder ontwikkelen en de opleiding voor 50% afronden.
  • De totaalkosten zijn voordeliger door het live en interactief geven van de theorie.
  • Wij geven u indien gewenst uitstel tot betaling tot 1 juli!

Onze opleiding is geaccrediteerd door het Q-keurmerk en het Register Preventieassistenten. Uw assistenten ontvangen na het succesvol afronden van zowel het theorie- als praktijkexamen een certificaat en hebben de mogelijkheid zich in te schrijven in het Register Preventieassistenten.

Het geleerde is onder begeleiding van u direct toepasbaar in de praktijk.