Op 15 mei start opleiding Paro Preventie Assistent, theorie live digitaal, praktijk klassikaal!

Recent zijn bij M2 academy een aantal cursussen/opleidingen live digitaal gestart. Wij bedanken onze cursisten voor de hoge beoordeling, gemiddeld een 9,1, en de mooie recensies.

Op 15 mei a.s. start onze opleiding Paro Preventie Assistent en op veler verzoek hebben wij een nieuwe opleiding Preventie Assistent live digitaal ingepland, startdatum: 5 juni a.s.! In juli sluiten we beide opleidingen af zodat uw assistent voor de zomervakantie nog volledig is opgeleid.

De veiligheid van uw medewerker staat bij ons voorop! Wij hebben, doordat we o.a. beschikken over ons eigen opleidingsinstituut, de nodige extra maatregelen kunnen nemen om de veiligheid te garanderen indien hij/zij aan het praktijkgedeelte zal deelnemen.

De lesdagen zijn gepland op vrijdagen, zaterdagen en/of zondagen. U kunt hierdoor uw assistent, nu wij weer van start kunnen gaan, (zoveel mogelijk) inzetten in uw eigen praktijk!

Zie voor meer informatie www.m2academy.nl!