Uw medewerker in juli 2020 aantoonbaar bekwaam in het geven van anesthesie of het maken van röntgenfoto’s?

Afgelopen weekend hebben wij onze cursisten, van de opleidingen Preventie en Paro Preventie Assistent, weer in ons opleidingsinstituut mogen verwelkomen. Ons opleidingsinstituut is door ons team met zorg voorzien van alle Preventieve maatregelen COVID-19 zodat onze medewerkers en cursisten zich veilig voelen in deze leeromgeving. De reacties waren dan ook zeer positief, wij danken onze cursisten voor de complimenten. Het M2 academy team is blij weer te mogen doceren en zo onze kennis en deskundigheid met onze collega’s te kunnen delen.

In juli starten ook onze cursussen röntgen en anesthesie! Schrijf uw medewerker nu in en hij/zij is voor de zomervakantie aantoonbaar bekwaam! Voor meer informatie: www.m2academy.nl.