Op 11 juni start de 8-daagse opleiding Preventie Assistent bij M2 academy! Schrijf nu in met 10% last minute korting!

Wilt u een assistent die -onder begeleiding en verantwoordelijkheid van de tandarts- preventieve werkzaamheden kan uitvoeren? Op 11 juni start onze hooggewaardeerde opleiding Preventie Assistent. Uw medewerker is in juli 2021 volledig opgeleid en direct inzetbaar in de praktijk! Schrijf hem/haar snel in!

8-daagse opleiding Preventie Assistent (inclusief communicatie, sealen en cofferdam)!

Theorie én praktijk

Kosten: € 2695,- i.p.v. 2995,- (inclusief lesmateriaal en catering)

Deze 8-daagse opleiding is voor de tandartsassistent die zich verder wil ontwikkelen om zelfstandig preventieve werkzaamheden uit te voeren (PPS-score 1/DPSI A).

Onze opleiding is geaccrediteerd door het Q-keurmerk en het Register Preventieassistenten. Uw assistent ontvangt na het succesvol afronden van zowel het theorie- als het praktijkexamen een certificaat en heeft de mogelijkheid zich in te schrijven in het Register Preventieassistenten.