Wilt u dat uw assistent leert om infiltratie- en geleidingsanesthesie te geven? Zoekt uw assistent meer uitdaging en wil hij/zij zich graag verder ontwikkelen? Op 7 juli start de 2-daagse cursus Anesthesie!

De afgelopen weken hebben wij, na een lange periode van online lesgeven, al onze cursisten weer mogen verwelkomen in zowel onze eigen praktijk- als theorieruimte. Wij zijn ontzettend blij dat we weer volledig op locatie kunnen doceren en zo onze kennis en kunde met onze collega’s te kunnen delen.
Ons opleidingsinstituut is voorzien van alle preventieve maatregelen rondom Covid-19, zodat we onze medewerkers en onze cursisten een gezonde en veilige leeromgeving kunnen garanderen.
De reacties zijn erg positief, wij danken onze cursisten voor de complimenten!

De komende weken zijn wij bezig met het opleiden van een groep zeer gemotiveerde preventie assistenten en Paro preventie assistenten. 
Op 7 juli start onze laatste cursus voor aanvang van de zomervakantie: de 2-daagse cursus Anesthesie. Daarvoor zijn nog enkele plekken beschikbaar, aarzel dan ook niet te lang en schrijf uw assistent snel in!

Uiteraard zijn wij ook al volop bezig met de opleidingen die na de zomervakantie van start zullen gaan. Verderop in deze nieuwsbrief ziet u welke dit zijn en op welke data deze plaatsvinden. Alle cursussen en opleidingen bij M2 academy zijn nu al open voor inschrijving!

Wij hopen uw assistent te kunnen verwelkomen bij M2 academy!

Team M2 academy
2-daagse cursus Anesthesie


Theorie én Praktijk!
Data: 7 en 14 juli 2021

Kosten: € 945,-

Nog 5 plekken beschikbaar, laatste mogelijkheid tot inschrijving!
 
Het programma is ontwikkeld voor de mondhygienist en de gemotiveerde assistent met minimaal een jaar ervaring aan de stoel. In deze cursus leert uw medewerker om -onder begeleiding en verantwoordelijkheid van de tandarts- infiltratie- en geleidingsanesthesie te geven.

Behandeld worden:
Relevante wetgeving
Het werkingsmechanisme van lokale anesthesie
Relevante anatomie
Afnemen van een gerichte medische anamnese
Kennis van, inzicht in en vaststellen van contra-indicaties
Herkennen van complicaties

Vaardigheden die worden opgedaan:
Zelfstandig lokale infiltratie- en geleidingsanesthesie toedienen
Voorlichting en nazorg geven


Deze cursus is Q-keurmerk geaccrediteerd.