Wat leuk dat je ons op FunX gehoord hebt!

Als je erover denkt om tandartsassistent te worden, ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn al 23 jaar een opleidingsinstituut voor dentale opleidingen en vinden een persoonlijke benadering het allerbelangrijkste. Hiervoor hebben wij een mooi theorie-lokaal en een practicumruimte met twaalf behandelstoelen. 

Al onze docenten zijn, naast hun werk bij M2 academy, dagelijks werkzaam in de praktijk en hebben de meest recente kennis. Onze leermethode bestaat uit veel individuele aandacht met tussentijdse evaluatie en terugkoppeling naar de praktijk.

We begrijpen dat het starten van een nieuwe opleiding een grote stap kan zijn maar we willen je geruststellen dat jij bij M2 Academy centraal staat. Omdat we het belangrijk vinden dat je een goede keus maakt, willen we je de sfeer en de omgeving van M2 academy laten ervaren voordat je je definitieve beslissing neemt. Daarom nodigen we je van harte uit om langs te komen voor een kopje koffie en om onze locatie te bekijken. Op die manier kun je de faciliteiten zien, kennismaken met ons team en al je vragen stellen. We willen ervoor zorgen dat je je helemaal op je gemak voelt bij ons!

Dus waar wacht je nog op? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken voor een kennismaking, een rondleiding en een kopje koffie. Uiteraard is het geen probleem als je met meer personen komt, gezellig juist!

Super leuk dat je interesse hebt om langs te komen voor een kennismaking!
Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op om een afspraak te maken voor een gezellig kopje koffie en een rondleiding.

Tot snel!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor meer informatie klik hier